Choď na obsah Choď na menu
 


Archív

Príspevky, ktoré sa našli

Turistická sezóna 2023

5. 6. 2023

Rok 2023

je rokom kedy začíname s oneskorením po Covidových náročných dňoch, ktoré nám ubrali na eláne, ale snažíme sa aspoň v oklieštenej forme pokračovať v našej aktivite. Takže, len občas sa tu niečo naskytne. 

  Ďakujeme Vám všetkým čo nás aj tento rok podporíte svojou účasťou. Prajeme Vám veľa pekných dní v roku 2023 na spoločných turistických chodníkoch.

                                                             OTVORENIE SEZÓNY

Milí priatelia,

podarilo sa nemožné. Sezónu sme otvorili druhým plánovaným výletom z Výbohovej  Poľany do Kalinky. Autobus sme zaplnili tak, že keď sme vystúpili zostal len šofer-  Nás bolo cez 40 čo na prvý výlet bolo až dosť, hlavne pre oslávencov 22.4. Definitívna bodka bola vo Zvolene. Tešíme sa na budúce.

                                                                             POZVANKA 

13. mája 2023 Biele Karpaty: Nemšová – Antonstál – Trenčianska Závada. Z mesta lesníctva k významnému lesníckemu miestu Antolstál.    Veľmi vydarená akcia. Ďakujeme Miro. 

 Ďakujeme Vám všetkým čo nás aj tento rok podporíte svojou účasťou. Prajeme Vám veľa pekných dní v roku 2023 na spoločných turistických chodníkoch.

                                                             UKONĆENIE SEZÓNY

Milí priatelia,

podarilo sa nemožné. Sezónu sme UZAVRELI VYLETOM NA BRALCE. Bolo nás dosť aby sme sa takto rozlúčili  s celkom vydarenou sezónou. Niektoré podujatia sa neuskutočnili z dôvodu nevhodných poveternostných podmienok. Definitívna bodka bola vo Zvolene. Tešíme sa na budúce. Do roku 2024 Vám prajeme všetko dobré, zdravie a veľa veselých stretnutí na našich potulkách v 19-tej sezóne. 

                                                                           

                                                                                                           

  S pozdravom CHRÁNTE SEBA  A NAŚU KRÁSNU PRÍRODU !!!!!!!!!!!

PREDPOKLADANÝ PLÁN TURISTICKÝCH PODUJATÍ KŽC 2024

je ešte vo výrobe.

 

Sviatočné pozdravenie k sviatkom a novému roku 2024

Milí priatelia turisti a priaznivci turistiky,

prijmite náš úprimný pozdrav na sklonku starého roka.

Mesiac za mesiacom sa náhli, cvála v ústrety  novému. Rútime sa vesmírom, niekedy s pocitom, že akosi veľmi rýchlo a stále rýchlejšie.  Práve preto sú nám spoločné chvíľky 

v prírode  vzácne. Tam človek stratí pojem o čase, stratí vedomie o starostiach. Nachádza krásu v praobyčajnej jednoduchosti  a mnohotvárnosti prírody, nadchne sa  jej  neopakovateľnou variabilnosťou. Nachádza pokoj, prežíva radosť. Príroda je ako kniha. Každý rok má nové, jedinečné vydanie. Listujte s nami jej stránky aj v novom kalendárnom roku. Pri spoznávaní obsahu sa tešíme na stretnutie s Vami v plnej sile a zdraví.

 Tešilo nás, že ste nám uchovávali  priazeň  aj v tomto roku. Či už svojou prítomnosťou ,alebo ste sa ohlásili, oslovili nás, napísali....                                         

           S úctou a pozdravom

                                     členovia Klubu železničných cestovateľov vo Zvolene

                                             P.F. 2024.

 

 

Nájdené zložky

Fotky 11 - 2023

Dátum: 16. 12. 2023
Fotografií: 1
Zložiek: 1

pf 24

Dátum: 16. 12. 2023
Fotografií: 0
Zložiek: 0